it's a Walk in the Park loopt de Trailwalker, steun ons!

by it's a Walk in the Park for Oxfam France

Raised
 5,125

About my fundraiser

Oxfam Trailwalker FR 2012,

Hallo vrienden van it's a Walk in the Park!

Op 12 mei 2012 gaan wij met ons team deelnemen aan de Oxfam Trailwalker, een van de grootste sportieve en solidaire uitdagingen van de wereld. En daarbij hebben we jullie steun nodig.

Onze teamnaam is duidelijk een understatement, want de Oxfam Trailwalker is zeker geen 'walk in the park'... Het is een enorme fysieke uitdaging: 100 km lopen in minder dan 30 uur per team van 4, zonder aflossingen! We lopen als enige Nederlandse team mee in de Franse Trailwalker, in Parc du Morvan. [daarom staat deze pagina standaard in het Frans. Je kunt Nederlands selecteren met de taalkeuzeknop rechtsboven in de grijze balk]

We gaan deze sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor Oxfam, een internationale organisatie die strijdt voor een rechtvaardige wereld voor iedereen. Oxfam richt zich wereldwijd op het vinden van duurzame oplossingen tegen armoede en ongelijkheid.
De eerste Oxfam Trailwalker werd in 1981 in Hong Kong gelopen en wordt inmiddels jaarlijks op 15 plaatsen over de hele wereld georganiseerd.
Voor meer informatie over Oxfam en de besteding van deze middelen verwijzen we ook graag naar de website http://www.oxfam.org/en.

Elk deelnemend team heeft als doel om tenminste €1500 aan donaties te verzamelen. Dat hebben we inmiddels gehaald door de geweldige support van veel donateurs! Uiteraard hebben we de ambitie om dit bedrag nog flink te verhogen om een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan het werk van Oxfam! We hebben jullie steun dus nog steeds hard nodig om onze uitdaging te realiseren.

We willen je bij deze uitnodigen om een financiële bijdrage te leveren. Je kunt dit direct vanaf deze pagina doen door op de knop 'Doneer' te drukken. Op de vervolgpagina kun je met credit card* een donatie doen en deze naar wens voorzien van een persoonlijke steunbetuiging aan ons team.
Kijk ook in onze webshop voor leuke artikelen, waarvan de opbrengst naar ons goede doel gaat:  http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/itsawalkinthepark/c-1504572/de-winkel/.

Check dit filmpje op Youtube over ons avontuur tot nu toe: http://youtu.be/ixMXixxGVHU.
Via onze Facebook page http://fb.com/itsawalkinthepark kun je alle voorbereidingen volgen (ook als je niet op Facebook zit!).

Voel je vooral ook vrij om onze oproep te delen met je netwerk!

Zonder jullie steun is onze uitdaging onmogelijk. Wij zijn jullie nu al ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage.

Team it's a Walk in the Park:
Brenda van Bruggen
David Gall
Ralph Kroos
Peter Kuyt*De credit card transactie is gegarandeerd 100% veilig. Mocht je toch liever op een andere manier willen doneren, kun je je donatie overmaken op rek.nr. 5947989, tnv P. Kuyt, dan zetten wij het op deze site. Vergeet niet bij het overmaken een persoonlijke steunbetuiging mee te sturen :-)


News (0)

Donations ()

Make the first
Oxfam France
Oxfam France est une association de solidarité internationale qui agit sur les causes de la pauvreté et des injustices en menant notamment des campagnes de mobilisation citoyenne et de pression sur les décideurs politiques. Elle est l'affilié français d'Oxfam, un réseau international de 17 ONG qui, ensemble, luttent contre les injustices et la pauvreté en partenariat avec des organisations dans plus de 90 pays. Pour en savoir plus : http://www.oxfamfrance.org